Halilhodžić gostuje Njemačkoj

Prijateljska utakmica reprezentacija

Halilhodžić gostuje Njemačkoj

Fudbalska reprezentacija Obale Slonovače, koju sa klupe vodi bh. stručnjak Vahid Halilhodžić, gostovaće 18. novembra u Gelsenkirchenu kod reprezentacije Njemačke.

Nijemci su prvobitno trebali igrati sa reprezentacijom Egipta, ali ta je utakmica otkazana jer Egipćani igraju kvalifikacioni susret za Svjetsko prvenstvo protv selekcije Alžira.

"Utakmica protiv Obale Slonovače će stvarno biti test na najvećoj mogućoj razini. Oni u jednoj ekipi imaju sve dobro što inače imaju afrički fudbaleri: Snagu, kreativnost, žar za igrom...", rekao je selektor Elfa Joachim Löw.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti