Halilhodžić želi preuzeti Tanzaniju!?

Bh. stručnjak napušta Slonove?

Halilhodžić želi preuzeti Tanzaniju!?

Bosanskohercegovačkog stručnjaka Vahida Halilhodžića, trenutno selektora Obale Slonovače, na klupi svoje reprezentacije želi vidjeti Fudbalski savez Tanzanije.

Halilhodžiću ugovor sa Obalom Slonovače ističe u julu ove godine, nakon Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi.

Vaha je na jučerašnjoj konferenciji za medije u Dar es Salaamu izjavio kako je spreman naslijediti Marcia Maxima, sadašnjeg selektora Tanzanije, nakon što mu istekne ugovor sa Obalom Slonovače.

"Primio sam brojne ponude sa svih strana svijeta, ali bih bio sretan da preuzmem Tanzaniju ukoliko fudbalski savez te zemlje bude želio da ja budem selektor", rekao je Halilhodžić, čiju izjavu prenosi tanzanijski portal sa sjedištem u Londonu The Citizen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.