Halilović, Hajrović, Kolašinac i Seferović pozvani u Kopar

Potencijalni A reprezentativci pozvani na upoznavanje

Halilović, Hajrović, Kolašinac i Seferović pozvani u Kopar

Adnan Beganović

Utakmica u Kopru sa Slovenijom. Čelnici N/FSBiH odlučili su se na okupljanje pozvati i mlade bh. igrače koji bi u budućnosti mogli zaigrati za naš nacionalni tim - Alena Halilovića, Seada Kolašinca, Seada Hajrovića i Harisa Seferovića.

Oni bi na okupljanje došli da se upoznaju sa igračima, osjete atmosferu i upoznaju sa selektorom.

 

"Ovim gestom želimo pokazati ovim mladim fudbalerima da su im vrata naše reprezentacije širom otvorena", izjavio je predsjednik NSBiH Elvedin Begić, dodavši:

"Želimo da se prekine sa pričama o tome da Nogometnom savezu nije stalo do naših mladih fudbalera jer to nije istina. Neka dođu, upoznaju se sa dešavanjima i atmosferom kod nas, razgovaraju s kim žele i vide kako sve to izlgleda no ako ovi fudbaleri i dalje budu neodlučni, to ne znači da ćemo obustaviti naše aktivnosti da ih vratimo tamo gdje pripadaju."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.