Halilović na svoj način odgovorio Čačiću

Ekspresno napustio pripreme reprezentacije

Halilović na svoj način odgovorio Čačiću

Endin Čaušević

Selektor reprezentacije Hrvatske, Ante Čačić, jučer je saopštio spisak igrača na koje računa na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Na spisku Hrvatske nema Alena Halilovića koji je bio jedan od igrača koji su "otpali" sa konačnog spiska Čačića. To je utjecalo na fudbalera Barcelone koji je odmah nakon objave spiska odlučio napustiti pripreme reprezentacije.

Halilović je ove sezone igrao na posudbi u Sportign Gijonu u kojem je bio standardan. Pružio je nekoliko sjajnih partija, te su mnogi očekivali da će naći mjesto na spisku za EP.

Halilović nije želio da se oglašava u javnosti, ali je ekspresno napustio hotel u Loneu u kojem se nalaze reprezentativci Hrvatske. Evropsko prvenstvo u Francuskoj počinje 10. juna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi