Halilović napušta Bratstvo

Prvi odlazak s Luka

Halilović napušta Bratstvo

Almir Halilović okončao je svoju epizodu u taboru gračaničkog Bratstva. Poslije šest mjeseci provedenih na stadionu Luke odlučio je da se pozdravi sa svojim saigračima, trenerima i upravom.

„Imao sam ugovor na šest mjeseci. Korektno smo se rastali, uostalom kako smo imali i saradnju svih ovih šest mjeseci. Bratstvu želim svu sreću u nastavku prvenstva, a ja ću u narednim danima donijeti odluku gdje ću nastaviti karijeru“, kaže Almir Halilović.

Tokom polusezone pratile su ga nedaće s povredom zbog koje je propustio veći dio polusezone. Riječ je o igraču koji je stasao u tuzlanskoj Slobodi, a koji je s dosta uspjeha nosio i dres gradačačke Zvijezde.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije