Halilović nije siguran ostaje li u Zvijezdi

"Nisam još ništa odlučio"

Halilović nije siguran ostaje li u Zvijezdi

E. Škorić

Nogometaš Zvijezde iz Gradačca, Emir Halilović, nije siguran hoće li u tom klubu ostati i sljedeće sezone.  

Halilović je jedan od najboljih igrača Zvijezde od prošlog ljeta, kada je u redove crveno-bijelih stigao iz banovićke Budućnosti. 

 

Zimus se pojavila informacija da bi mogao stopama Dragana Jovića u Sarajevo, ali ga Uprava Zvijezde nije htjela pustiti. Sada je lako moguće da ovaj talentirani nogometaš promijeni sredinu. I opet se kao njegova nova destinacija spominje Sarajevo.

 

"Nisam još ništa odlučio. Ponudili su mi novi ugovor u klubu, ali još ću vidjeti", kazao je Halilović za SportSport.ba, pritom dodavši:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Bilo je poziva sa strane, ali još ništa konkretno. Tek je završena sezona, vidjet ćemo, ima još vremena..."

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.