Halilović: Olimpic je posljednji voz

U Banovićima žele samo pobjedu

Halilović: Olimpic je posljednji voz

E. Škorić

Fudbaleri Budućnosti pet utakmica ne znaju za pobjedu, ali u Banovićima se nadaju da će danas pred svojim navijačima prekinuti tu negativnu seriju, kada u okviru 10. kola Premijer lige ugoste Olimpic.

Budućnost je trenutno, sa sedam osvojenih bodova, posljednjeplasirana ekipa šampionata i, nastave li ovako, mogli bi se vratiti u Prvu ligu. Stoga, protiv Olimpica izabranici Munevera Rizvića idu samo na pobjedu.

"Sigurno da vjerujem, kao i svi u klubu, da možemo pobijediti Olimpic. Nama je ovo, htjeli mi to priznati ili ne, posljednji voz. Dakle, nema se šta puno kalkulirati, u obzir dolaze samo tri boda", kazao je veznjak Budućnosti Emir Halilović za SportSport.ba, dodavši još:

"Atmofsera u klubu je, uobičajeno, sjajna, iako neki misle da to nije tako zbog naše pozicije na tabeli".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.