Halilović otišao, na probu stigao Vujičić
Almir Halilović

FK Sloboda

Halilović otišao, na probu stigao Vujičić

Edmir Škorić

Tuzlanskoj Slobodi na pripremama na Kupresu priključio se još jedan igrač. Riječ je o Milošu Vujičiću koji je stigao na probu. Tušanj je, pak, napustio Almir Halilović.

Ekspedicija Slobode nalazi se na Kupresu gdje će obaviti pripreme za narednu sezonu. Šefu stručnog štaba Tuzlaka, Ibrahimu Crnkiću, priključio se još jedan igrač.

Naime, za crveno-crni dres pokušat će se izboriti Miloš Vujičić koji igra na poziciji stopera, i koji je ranije igrao za Rad iz Beograda, da bi zadnjih nekoliko sezona nastupao u SAD-u.

Usput, recimo kako je Slobodu napustio veznjak Almir Halilović, koji je nezadovoljan na Tušnju te će svoju sreću potražiti u nekom drugom klubu.

"Slobodan sam igrač. Uskoro ću dobiti ispisnicu iz kluba i onda ću tražiti neki drugi angažman. Upravi sam rekao da ovako više ne mogu. Nažalost, puno toga mi je obećano, ali ništa od toga nije ispunjeno. Ovako više ne može i za mene je Sloboda sada prošlost", kazao je Halilović za SportSport.ba, dodavši:

"Za sada ne znam gdje bih mogao nastaviti karijeru. Istina je da sam u prošloj polusezoni trebao da pređem u Zvijezdu (Gradačac), ali nisam mogao zbog privatnih problema. Bio sam u kontaktu s nekim ljudima iz Gradačca, ali nažalost zbog bolesti moga oca morao sam ostati tu gdje jesam. Ponavljam, ne znam gdje ću igati naredne sezone, a ako ne bude pravih ponuda, onda ću odmoriti neko vrijeme".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.