Hamren: Tanković je izabrao Švedsku!

Selektor Šveda tvrdi

Hamren: Tanković je izabrao Švedsku!

Na posljednjoj konferenciji za novinare selektor Erik Hamren kazao je da se Muamer Tanković opredijelio za reprezentaciju Švedske, te da će mu uputiti poziv već za naredni meč protiv Turske u Ankari petog marta.

„Bio sam u Londonu i razgovarao sa Tankovićem. Pokazao je dobar odnos i karizmu. Iznenadilo me koliko je agresivan, ima neophodni kvalitet,“ kazao je Hamren, te dodao:

„Nazvao me je u ovoj sedmici i kazao mi da je izabrao Švedsku.“

Teoretski i da zaigra u Ankari petog marta Tanković ne bi bio izgubljen za Bosnu i Hercegovinu, ali obzirom na ponašanje švedskih selektora, kao i njega samog teško je očekivati da će se situacija razvijati onako kako svi priželjkujemo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.