Hamrenovi izabranici odradili trening

Šveđani se spremaju za duel sa Zmajevima

Hamrenovi izabranici odradili trening

Fudbaleri reprezentacije Švedske odradili su jutros trening pred prijateljsku utakmicu sa Bosnom i Hercegovinom.

Erik Hamren, selektor Švedske, bazirao je trening na podizanju fizičke spreme svojih igrača, pa su više od sat vremena Šveđani radili vježbe za podizanje fizčke spreme.

"Upoznati smo sa snagom selekcije Bosne i Hercegovine. Veliki dio ekipe našeg sutrašnjeg protivnika igra po jakim evropskim ligama i svjesni smo njihove snage. Ipak, igramo na svom terenu i sposobni smo pobijediti svaku reprezentaciju. Iako je riječ o prijateljskoj utakmici, očekujem da i mi i naši protivnici damo svoj maksimum", kazao je nakon treninga reprezentativac Švedske Christian Wilhelmsson.

Vjerovatan sastav Švedske: Isaksson, Larsson, Melberg, Majstorović, Wendt, Wernbloom, Svensson, Bajrami, Kalstrom, Wilhemsson, Berg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.