Hamšik: Možemo podnijeti pritisak

Kapiten Slovačke

Hamšik: Možemo podnijeti pritisak

E. Škorić

Slovačku očekuje prvi nastup na Svjetskom prvenstvu, a kapiten reprezentacije, Marek Hamšik, kazao je kako će ovo pomoći popularizaciji nogometa u Slovačkoj.

Slovačka će sutra igrati u Bratislavi prijateljsku utakmicu protiv Kostarije, a potom slijedi put u Južnu Afriku.

"Drago nam je što su ljudi iz Slovačke toliko zainteresirani za naš nastup na Svjetskom prvenstvu. Osobno mi je jako drago dijeliti autograme i pozirati pred fotoaparatima. To je sve za naše uspomene. Upravo ovakvi događaji će pomoći popularizaciji nogometa u našoj zemlji i upravo je ovo trebalo našem sportu", kazao je igrač Napolija za službenu stranicu FIFA-e.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.