Hamsik ne ide iz Napolija
Ronaldinho i Marek Hamsik

Hamsik ne ide iz Napolija

Sportski dirketor Napolija Riccardo Bigon demantovao je sve navode kako će Marek Hamsik napustiti ovu italijansku ekipu u narednom prelaznom roku.

Engleski klubovi Manchester United i Chelsea izrazili su spremnost za dovođenje Hamsika, koji je ove sezone postigao sedam golova, ali Bigon je izjavio kako Napoli nema namjeru prodavati ovog reprezentativca Slovačke.

"Manchester United želi Hamsika? Ako smo odbili prijatelja Carla Ancelottija i njegov Chelsea, onda je očito da ćemo odbiti i United. Ne, nema govora da Hamsik ode iz Napolija", rekao je Bigon.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije