Hamšik produžio ugovor s Napolijem

Hamšik produžio ugovor s Napolijem

Edmir Škorić

Slovački reprezentativac Marek Hamšik (23) potpisao je novi trogodišnji ugovor sa Napolijem.

Hamšik je potpisao trogodišnje produžnje ugovora sa Napolitancima, te će u Napulju, po svemu sudeći, igrati do 2015. godine.

"Oduševljen sam s produženjem mog ugovora. Uvijek sam govorio kako se osjećam dobro u Napulju i to je grad kojeg volim. Imam dobar odnos sa klubom, imamo važan projekt i svi od nas žele postići velike ciljeve", kazao je Hamšik.

Slovak je u Napoli stigao u ljeto 2007. godine iz Brescie, a jedan je od ključnih igrača tima, te je također jedan od najzaslužnijih što je Napoli proteklu sezonu završio na visokom šestom mjestu Serije A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije