Čataković izabrao zanimljiv broj u Sarajevu: "Dobio sam ogroman broj poruka od navijača"

Vratio se na Koševo

Čataković izabrao zanimljiv broj u Sarajevu: "Dobio sam ogroman broj poruka od navijača"

Endin Čaušević

FK Sarajevo danas je zvanično potvrdilo dolazak Hamze Čatakovića

Čataković je prije nekoliko dana napustio bugarski CSKA i odlučio je da se vrati u klub u kojem je ponikao - FK Sarajevo.

Ovaj 25-godišnji fudbaler na Koševop se vraća nakon pet godina. Čataković je ponikao u bordo klubu, ali je napustio Sarajevo početkom 2017. godine kada je potpisao za slovački Trenčin.

Nakon povratka u Sarajevo izjavio je da je presretan zbog toga, te da je prije potpisa dobio veliki broj poruka navijača bordo kluba da se vrati na Koševo.

"Presretan sam zbog povratka u Sarajevu. Posljednjih nekoliko dana dobio sam ogroman broj poruka podrške i poziva da se vratim od strane naših navijača. Oni su mi zaista pokazali da me dočekuju otvorenih ruku i zahvalan sam na tome", rekao je Čataković nakon potpisa ugovora.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čataković je sa Sarajevom potpisao ugovor do ljeta 2024. godine, te je zanimljivo da je na dresu odlučio da zaduži broj 97.

Naravno, jasno je da je Čataković uzeo broj 97 jer je to godina rođenja ovog momka iz Cazina. U svom prvom mandatu Čataković je za prvi tim Sarajeva odigrao četiri utakmice i postigao je jedan gol, te upisao dvije asistencije.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mingiling
E cuj Hamza Catakovic je stigao...xaxaxxa...
0 9
bk123
zanima me kako je broj zanimljiv...
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi