Hamzagić napušta Koševo?

Ponude iz Mađarske, Danske i Francuske

Hamzagić napušta Koševo?

Adnan Beganović

Ostati ili otići? Sasvim sigurno većina fudbalera Sarajeva u posljednjih nekoliko dana postavilo je sebi ovo pitanje. Stanje u premijerligašu s Koševa je alarmantno, igračima se duguje po nekoliko plata, a mnogi od njih su u potrazi za novim klubovima.

Jedan od njih je Dženaldin Hamzagić koji iza sebe ima sjajnu polusezonu i njegov odlazak bio bi veliki hendikep za bordo momčad.

"Imam ponude iz Mađarske, Danske i Francuske, te vjerujem da mi Sarajevo neće praviti smetnje u realizaciji prelaza u neki od klubova iz ovih zemaljam, s obzirom da mi duguju značajan novčani iznos", rekao je Hamzagić za Sportske novosti i dodao:

"Istina, postoje neke minimalne šanse da ostanem na Koševu, normalno, pod uslovom da mi se izmire dugovanja, te da na kormilu ostane Mirza Varešanović."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.