Hamzić: Bodovi će ostati na Koševu

Sarajevo sutra dočekuje Slaviju

Hamzić: Bodovi će ostati na Koševu

Sarajevo poslije poraza u Zenici, sutra u okviru 17. kola Premijer lige dočekuje Slaviju pod imperativom pobjede. Dino Hamzić, prvi golman bordo tima, uvjeren je uprkos kadrovskim problemima da će bodovi ostati na Koševu.

Bordo tim se nakon poraza od Čelika u prošlom kolu, možemo slobodno reći oprostio od utrke za titulu, no još uvijek su u veoma dobroj situaciji za izlazak u Evropu.

"Mislim da smo u Zenici bili, ako ne bolji od Čelika, onda sigurno ravnopravni. U najmanju ruku zaslužili smo bod. Nesretno smo primili golove, ali sada je to sve iza nas i usmjereni smo samo na duel sa Slavijom", rekao je Hamzić za SportSport.ba.

U susret 17. kola Premijer lige protiv Slavije, Sarajevo će ući znatno oslabljeno. Mirza Varešanović neće moći računati na Kenana Handžića, Đenaldina Hamzagića, Emira Obuću i Faruka Ihtijarevića, dok su pod upitnikom Damir Kojašević i Zoran Belošević.

"Respektujemo ekipu Slavije i svjesni smo da na Koševo dolaze da ostvare pozitivan rezultat. Ali, moram im poručiti da će bodovi ostati na Koševu", rekao je 23-godišnji golman Sarajeva, dodavši:

"Iako ćemo u duel sa Slavijom ući znatno oslabljeni smatram da ćemo uz podršku naših vjernih navijača slaviti. Pobjeda nad Slavijom bi nam mnogo značila uoči gostovanja u naredna dva kola".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.