Olimpic na Otoci dočekuje mostarski Velež

Hamzić: Velež igra dobro na Otoci, ali ćemo mi slaviti

U subotu se nastavlja BHT Premijer liga Bosne i Hercegovine. Nakon najduže pauze na evropskim terenima najbolji klubovi iz naše zemlje opet će na teren. 

Olimpic će u subotu na Otoci ugostiti mostarski Velež. Nedim Jusufbegović sa svojim Rođenim dolazi u goste bivšem klubu. Golman ekipe sa Otoke, Dino Hamzić vjeruje kako njegova ekipa pobjedom nad Mostarcima može na pravi način otvoriti proljetni dio sezone. 

"Očekivanja se znaju. Mi idemo na pobjedu. U Antaliji smo odradili odlične pripreme gdje smo imali zaista dobre uslove i gdje smo igrali sa izuzetno jakim protivnicima. Pokazali smo kvalitet za vrh tabele i očekujemo zanimljivu utakmicu. U gostima i na Otoci Velež igra tradicionalno dobro, ali i pored toga mi se nadamo da ćemo pobijediti," rekao je Hamzić i dodao: 

"Mislim da zaista možemo do trijumfa protiv Veleža. Imamo dosta novih igrača koji su se jako dobro uklopili u ekipu. Pokazali su da vrijede i da su prava pojačanja," rekao je Hamzić, a potom se dotakao i bivšeg šefa stručnog štaba. 

"Nedim nas dosta dobro poznaje. Međutim opet ističem dosta je novih igrača koji su u prvih 11, tako da ni njemu neće biti lako," zaključio je golman tima sa Otoke. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.