Handanović spreman za derbi protiv Juventusa

Oporavio se od povrede

Handanović spreman za derbi protiv Juventusa

Endin Čaušević

Inter za vikend očekuje jedna od najvažnijih utakmica sezone jer gostuju kod lidera Juventusa.

Inter se ove sezone bori za Scudetto i meč protiv Juventusa bi uveliko mogao riješiti neke stvari. Ekipa Antonija Contea ima šest bodova manje od Stare dame, ali i utakmicu manje u odnosu na lidera.

Ono što je sigurno važno za Contea jeste činjenica da se Samir Handanović oporavio od povrede i bit će spreman za okršaj u Torinu. On je van terena već skoro mjesec dana zbog povrede prsta, a Padelli ga nije baš najbolje zamijenio.

Handanović je jučer odradio trening s ekipom i dobio je dozvolu ljekara da se vrati na teren protiv Juventusa. To će biti sigurno veliko pojačanje za Inter jer se pokazalo koliko je Handanović bitan dio ovog tima.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti