Handžić i Raščić pred odlaskom
Robusni Raščić karijeru bi mogao nastaviti u Norveškoj

Ostaje li FK Sarajevo bez dva napadača

Handžić i Raščić pred odlaskom

Haris Handžić i Admir Raščić, napadači Fudbalskog kluba Sarajevo ove zime mogli bi napustiti premijerligaša sa Koševa, jer su zatrpani ponudama brojnih klubova.

Za Raščića, među posljednjima, stigla je iz Norveške, dok Handžića traži nekolicina klubova iz Rumunije, ali i Češke Republike.

U Upravi FK Sarajevo potvrdili su tačnost naših informacija, ali i istakli kako će o njihovim transferima, raspravljati naredne sedmice, kada će biti sazvan Uprvani odbor.

Ipak, tema „prodaje“ talentovanog Handžića i iskusnog Raščića neće biti glavna rasprava na sastanku rukovodstva Sarajeva. To će biti izbor novog trenera koji će na klupi naslijediti Husniju Arapovića.

Kako nam je istakao naš izvor informisanja u Uprvai Sarajeva, najvjerovatnije, obistimiće se saznanja SportSport.ba objavljena još prije 20 dana. Klupi Sarajeva i dalje je najbliži Mehmed Janjoš, no u klubu kažu, da će mnoge stvari biti jasnije poslije Bajrama...

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.