Handžić: Interesuje nas samo pobjeda

Prijedorčani žele pobjedu

Handžić: Interesuje nas samo pobjeda

Midhat Šljivak

Sa bitno izmjenjenim sastavom u odnosu na jesen fudbaleri Rudar Prijedora dočekuju proljetni dio sezone. Premijeru će momčad imati protiv Olimpica i bit će to sad prava prilika da ovaj sastav Rudara pokaže koliko može i koliko vrijedi.

Toga je svjestan i trener Velimir Stojnić.

"Pred nama je važna utakmica koja je i važnija od sva tri boda. Ovaj startni susret protiv Olimpica može da odredi našu sudbinu u prvenstvu. Bitno je da pobjedimo jer ćemo dobiti još više na psihološkoj stabilnosti. Do bodova neće biti lako doći jer za protivnika imamo momčad koja je nepredvidiva, ali ne razmišljam mnogo o protivniku, jer ako mi odigramo dobro pobjeda neće izostati", rekao je trener Stojnić.

Haris Handžić je u pripremama bio najbolji strijelac , a od njega se očekuje da i protiv Olimpica zatrese mrežu.

"Nas interesue samo pobjeda i sve smo podredili osvajanju tri boda. Fizički smo spremni, a kontrolne utakmice su pokazale da smo i uigrani. Sa dosta optimizma dočekujemo Olimpic", rekao je Handžić.

Utakmica između Rudar Prijedora i Olimpica igrat će se u subotu od 14:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.