Handžić: U Bijeljinu po bod

Rudar gostuje kod Radnika

Handžić: U Bijeljinu po bod

Sa velikim motivom fudbaleri Rudar Prijedora dočekuju gostovanje Radniku u Bijeljini. U taboru prijedorskog premijerligaša su izračunali da im je za opstanak potrebno da osvoje još tri boda, pa u slučaju pobjede u Semberiji mogli bi i oni da odahnu.

"Pobjeda nad Zrinjskim je vratila mir u naše redove i sad mnogo mirnije i rasterećenije dočekujemo naredne utakmice. Pred nama je teško gostovanje protiv momčadi Radnika koja kao i mi još nije izborila opstanak. Zato treba očekivati tvrdu utakmicu, jer bodovi su potrebni i nama i njima", rekao je napadač i najbolji strijelac Haris Handžić te je kratko na kraju dodao:

 

"Nadam se da možemo izvući bar jedan bod" 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.