Hangeland frustriran ispadanjem iz EL

Hangeland frustriran ispadanjem iz EL

Brede Hangeland, stoper Fulhama, razočaran je ispadanjem Kolibnjaka iz Evropske lige, jer kako kaže, tim sa Craven Cottagea odigrao je 14 utakmica u ovom takmičenju uzalud.

Fulhamu je sinoć trebala pobjeda nad Odenseom da se plasiraju u šesnaestinu finala Evropske lige. Međutim, Kolibnjaci su primili gol 93. minuti za 2:2 i tako ispali iz ovog takmičenja.

"Zaista, teško je to prihvatiti. Nismo odigrali dobru utakmicu, ali imali smo daleko bolje šanse. Ne mogu da vjerujem da smo odigrali neriješeno", rekao je Hangeland.

"Ispasti nakon zadnjeg udarca na utakmici je veoma, veoma frustrirajuće. Počeli smo igrati u ovom takmičenju 23. juna i u ovom trenutku da je sve to bilo uzalud. To je tako razočaravajuće", dodao je norveški stoper.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.