Hangeland: Sretan sam u Fulhamu

Raduje se i suradnji sa Hughesom

Hangeland: Sretan sam u Fulhamu

Štoper Fulhama, Brede Paulsen Hangeland istakao je kako je sretan na Craven Cottageu i da se raduje suradnji sa novim menadžerom, Markom Hughesom.

29-godišnji Norvežanin je povezivan sa bivšim menažerom Fulhama, Royom Hodgsonom, koji je sada na klupi Liverpoola, a već dugo se povezuje sa i londonskim Arsenalom. No, on ipak ističe kako je sretan u Fulhamu, te da će i naredne sezone nositi dres ovog kluba.

''Uvijek sam bio sretan u Fulhamu i uvijek sam to govorio. I naredne sezone ću igrati ovdje'', rekao je Hangeland, te je prokomentarisao dolazak novog menadžera:

''Sretan sam što smo konačno dobili novog menadžera. Ne poznajem Marka Hughesa, ali sam čuo dosta dobrih stvari o njemu i radujem se suradnji s njim. Mislim da imamo dobre igrače i da ćemo ići u pravom smjeru. Uvijek smo radili kao tim i nadamo se da ćemo tako nastaviti i pod vodstvom Hughesa.''

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.