Hannover neko vrijeme bez Haugera

Hannover neko vrijeme bez Haugera

Edmir Škorić

Njemački bundesligaš Hannover na neodređeno vrijeme neće moći računati na povrijeđenog Henninga Haugera.

Norveški igrač veznog reda operiran je u ponedjeljak u Minhenu, te zasad nije poznato koliko će vremena proći do njegovog povratka na terene.

No, izgledno je da će 26-godišnji Hauger definitivno propustiti utakmice s Borussijom Moenchengadbach, onu Evropske lige s Kopenhagenom 3. novembra, te tri dana kasnije protiv Schalkea.

Hauger je ljetos u klub pristigao iz norveškog Stabaeka, u kojem je igrao osam godina. Zanimljivo je kako je jednom prilikom rekao da je Lyn iz Osla posljednji klub za koji bi zaigrao. Lyn je inače Stabaekov ljutiti rival.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.