Harba: Na terenu potvrditi da smo bolji

Olimpic gostuje Slobodi na Tušnju

Harba: Na terenu potvrditi da smo bolji

Olimpic je u prošlom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine prekinuo niz od tri uzastopna poraza. Vukovi su na Koševu savladali Borac sa 2:1, a sljedeći susret očekuje ih u Tuzli protiv Slobode.

Haris Harba, jedan od najboljih igrača u susretu Olimpica i Borca, vjeruje da Vukovi mogu ostvarti dobar rezultat u Tuzli, jer su pokazali kvalitet protiv aktuelnog prvaka naše zemlje u prošlom kolu.

"Veoma sam zadovoljan svojom formom i mislim da će u nastavku prvenstva biti još bolje. Što se tiče utakmice protiv Borca, svi smo odigrali dobro kao ekipa i to je dalo rezultat", kaže Harba na početku razgovora za SportSport.ba.

"Mislim da možemo uvezati dva dobra rezultata i izvući se iz rezultatske krize, jer pokazali smo protiv Borca da smo dobra ekipa koja može pobijediti svakoga. Polako izlazimo iz rezultatske krize, što ćemo nadam se pokazati u Tuzli", kaže 23-godišnji igrač Vukova, te dodaje:

"Sloboda jeste u problemima, ali ne osvrćemo se na to iz razloga što su oni u dosadašnje tri utakmice kod kuće upisali sve pobjede. Imamo bolju ekipu, ali to moramo potvrditi na terenu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.