Harba: Očekujem tešku i dobru utakmicu

Fudbaler Spartaka iz Trnave

Harba: Očekujem tešku i dobru utakmicu

Danas je u prostorijama Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović-Hase" održana konferencija za medije povodom utakmice prvog pretkola kvalifikacija za Evropsku ligu između Olimpica i Spartaka iz Trnave. 

Pored trenera Jarábeka Juraja, prisutnim novinarima na početku konferencije obratio se i fudbaler tima iz Trnave Haris Harba, koji se nada dobroj utakmici i povoljnom rezultatu svoje momčadi.

"Šanse u prvom pretkolu su podjednake. Očekujem tešku i dosta dobru utakmicu, a iskreno se nadam da ćemo ostvariti i povoljan rezultat. Iskoristio bih priliku i da čestitam Olimpicu na osvajanju Kupa BiH. Ja dok sam nastupao za Olimpic, bili smo dosta blizu izlaska na evropsku scenu, ali na kraju nismo uspjeli i sigurno da je ovo sada veliki korak", kazao je Harba, te dodao:

"Da mi je ko rekao prije 15 dana da ću igrati protiv svog bivšeg kluba, ne bih mu vjerovao. Sretan sam što sam se vidio s igračima s kojima sam nekad dijelio svlačionicu", istakao je Harba. 

Podsjećamo, Harba je nakon epizode u Olimpicu preselio u češki Hradec Kralove, a prije dolaska u Spartak s mnogo uspjeha nastupao je za Jihlavu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.