Harba: Trud nam se isplatio

Olimpic do pobjede nad Čelikom

Harba: Trud nam se isplatio

Olimpic je pred svojim navijačima na Otoci golom Pljevljaka u 89. minuti došao do minimalne pobjede nad Čelikom.  

Olimpic je većim dijelom susreta bio bolji na terenu, ali su do gola vrijednog tri boda došli tek u samom finišu utakmice.

 

"Zadovoljni smo pobjedom, iako smo možda pitanje pobjednika mogli riješiti i ranije. Imali smo nekoliko prilika u prvom poluvremenu, te dvije, tri stopostotne prilike u nastavku. Ipak, na kraju se trud isplatio i došli smo do tog gola i pobjede", kaže prvotimac Olimpica Haris Harba.

 

Olimpic je sa nova tri boda došao na peto mjesto na tabeli, te će se možda do kraja sezone boriti i za jedno od mjesta koje vodi u evropska takmičenja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Nadam se da možemo izboriti Evropu. Uglavnom, trudićemo se svim silaman da to i ostvarimo. Možda će odlučujuće utakmice biti protiv direktnih konkurenata Sarajeva i Borca, ali vidjećemo. Idemo iz utakmicu i utakmicu", dodao je Harba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti