Hargreaves napušta Manchester United

Hargreaves napušta Manchester United

Menadžer Manchester United Sir Alex Ferguson objavio je kako Owenu Hargreavesu klub sa Old Trafforda neće ponuditi produženje ugovora.

Ovaj 30-godišnji igrač sredine terena odigrao je samo 39 utakmica za Manchester United u gotovo četiri sezone koliko je proveo na Old Traffordu uglavnm zbog čestih i dugotrajnih povreda.

"Ova je odluka bila izuzetno teška za donijeti, uzimajući u obzir koliko je Owen naporno radio na tome da se svaki put vrati u formu. Nadamo se da će svoju karijeru moći uskrsnuti negdje drugo", rekao je Ferguson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.