Hargreaves opet povrijeđen

Nastavlja se noćna mora

Hargreaves opet povrijeđen

Noćna mora sa povredama veznjaka Manchester Uniteda, Owena Hargreavesa se i dalje nastavlja. 29-godišnji Englez se trenutno nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama na pregledu kod specijaliste.

''Hargreaves se ponovo nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama na pregledu kod specijaliste. Sigurno neće biti spreman za početak sljedeće sezone i ne znamo kada će se tačno vratiti.'', rekao je Alex Ferguson.

Hargreaves je na Old Trafford došao 2007. godine iz minhenskog Bayerna za 25 miliona eura, ali se do sada nije naigrao. 2008. godine je zbog problema sa tetivama koljena morao operisati oba koljena, te je zbog toga pauzirao 19 mjeseci.

Prošle sezone je odigrao samo 45 minuta za rezerve Crvenih đavola, te nekoliko premijerligaških minuta u meču protiv Sunderlanda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.