Hargreaves ponovo operisan

Hargreaves ponovo operisan

Eldar Ganibegović

Veznjak Manchester Uniteda, Owen Hargreaves, morao je još jednom operisati koljeno, drugi put ove polusezone, kako bi spasio karijeru. Hargreaves se muči sa povredom  koljena još otkako je prije 18 mjeseci stigao u United iz Bayerna, a novoj se operaciji podvrgnuo u četvrtak.

Hargreaves je svoju posljednju utakmicu odigrao u septembru prošle godine, a već se od ranije znalo da će propustiti ostatak sezone.

Nakon nove operacije produžen je njegov rok za povratak na zeleni teren. Doktori predviđaju da že Sir Alex Ferguson, na ovog reprezentativca Engleske moći računati tek na pripremama za sezonu 2009/2010.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.