Haris Bukva blizu povratka u Sturm?

Ponovo u dresu ekipe iz Graza

Haris Bukva blizu povratka u Sturm?

Nakon što je nedavno raskinuo ugovor sa splitskim Hajdukom, bh. internacionalac Haris Bukva mogao bi opet postati igrač Sturma.

Kako pišu austrijski mediji, klub iz Graza kontaktirao je Bukvu oko mogućeg povratka u Sturm čiji je dres ovaj 26-godišnji Fočak nosio u periodu između 2009. i 2013. godine.

"Dan nakon našeg posljednjeg razgovora nazvao me Gerhard Goldbrich rano ujutru, te me pitao za moje planove i da li bih od ljeta želio ponovo igrati za Sturm. Odmah sam mu dao pozitivan odgovot, a on je rekao da će se ubrzo ponovo javi. Na tome je i ostalo", rekao je Haris Bukva, ofanzivni veznjak za Sturm12.at.

Pored Sturma, za Bukvu je interes pokazao još jedan klub iz Austrije, te dva iz inostranstva, tako da će u narednim danima biti poznato gdje će od ovoga ljeta Bukva nastaviti karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.