Haris Hajdarević potpisao četverogodišnji ugovor sa Željom

Mlada nada tima sa Grbavice

Haris Hajdarević potpisao četverogodišnji ugovor sa Željom

S. Mlaćo

Mladi junior Željezničara Haris Hajdarević danas je potpisao profesionalni ugovor sa FK Željezničar.

 Hajdarević je potpisao vjernost na četiri godine, a radi se o junaku pobjede Željinih juniora nad bugarskim Ludogoretsom (3:2).

"Zahvalio bih se treneru Adžemu i stručnom štabu, a na meni je da opravdam ovaj ugovor i nastavim raditi dalje", kratko je kazao Hajdarević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pripremamo se za Lokomotivu, trener Joldić nas priprema što bolje i očekujem prolazak dalje", dodao je mladi nogometaš.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi