Handžić napustio Radnik, zna se šta je primarni cilj za nastavak karijere

Iskusni napadač bez kluba

Handžić napustio Radnik, zna se šta je primarni cilj za nastavak karijere · Saznajemo

E. Čaušević

Iskusni napadač Haris Handžić napustio je Radnik iz Bijeljine na kraju ove sezone.

Handžić je potpisao za Radnik početkom drugog dijela sezone, ali je jasno da neće ostati u ovom klubu.

Iskusni napadač s Radnikom je postigao saradnju do kraja sezone i odigrao je nekoliko odličnih utakmica od dolaska u ovaj klub, ali je Handžić odlučio da neće ostati u Bijeljini i karijeru će nastaviti u nekom drugom klubu.

Kako saznajemo Handžić već ima nekoliko ponuda iz inostranstva i primarni cilj je da nastavi karijeru van granica Bosne i Hercegovine.

Dolazak u Radnik iskoristio je maksimalno za povratak u formu, te sigurno da napadaču njegovog kalibra neće biti problem da u kratkom roku pronađe novi klub.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 31-godišnji napadač u dresu Radnika odigrao je ukupno deset utakmica i uspio je postići dva gola. U Radnik je stigao nakon što je igrao za libanski Al-Ahed.

Naravno, Handžić je najveći trag u našoj ligi ostavio u Sarajevu, a u dosadašnjoj karijeri igrao je još za Lech Poznan, Velež, Rudar Prijedor, Vaduz, Borac, Ufu, Rijeku, Debrecen i Zrinjski.

Top Komentari

Cataluna
Posusje,radnik,krupa,sloboda,leotar su klubovi po mjeri
2 2
Elber7
Pocinje hajka na vuka sramitnjaka.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi