Haris Medunjanin uspješno prošao medicinske preglede

Prema pisanju španskih medija

Haris Medunjanin uspješno prošao medicinske preglede

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Medunjanin uspješno je apsolvirao medicinske preglede u La Coruñi, pa je sami čin potpisa ugovora sa ovim španskim klubom ostao puka formalnost.

Bh. reprezentativac je u svojoj karijeri već igrao u španskoj Primeri, a u periodu od 2008. do 2010. godine bh. veznjak nosio je dres Valladolida.

Ipak, kako piše lavozdegalicia.es posljednja prepreka za potpis ugovora bh. reprezentativca sa klubom sa Riazor stadiona mogao bi biti iznenadni raskid ugovora sa turskim Gaziantepom, a svi detalji vezani za isti još uvijek su nepoznanica.

U Deportivu za sada još uvijek nisu dali nikakvu službenu izjavu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.