Harry Kane fatalan za Dinamo

Sigurna prednost Tottenhama

Harry Kane fatalan za Dinamo

Admin Čaušević

Tottenham je poslije prvog meča osmine finala Europa lige osigurao sigurnu prednost protiv Dinama. U Londonu je završeno 2:0. 

Pijetlovi su bili bolji rival od hrvatskog prvaka te su na kraju ostvarili zaslužen trijumf. Dvostruki strijelac je bio Harry Kane.

Kane je prvi put zabio u 25. minuti nakon što je pogodio na prazan gol poslije odbijene lopte, dok je drugi put Livakovića matirao u 70. minuti.

Zalihu od dva gola uoči revanša ostvarila je i Granada koja je bila bolja od Moldea. Špancima je bio dovoljan po gol u oba dijela.

U prvom poluvremenu pogodio je Molina, a u nastavku Soldado. Gosti su meč završili s igračem manje poslije isključena Ellingsena koji je za tri mune dobio dva žuta kartona.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pajver
Bravo za Dinamo daleko najbolji klub na ovim prostorima
6 3
Eduard
Čaušesku opet praviš grešku rodjeni moj. "koji je za tri mune dobio dva žuta kartona". Muna nova jedinica za vrijeme. Ispravi se opet nakon sugestije da raja ne vidi
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi