Hart: Došli smo na Euro da budemo prvaci

Englezi žele do kraja

Hart: Došli smo na Euro da budemo prvaci

Edmir Škorić

Engleski reprezentativni golman i suigrač našeg Edina Džeke u Manchester Cityju, Joe Hart, izajvio je da Gordi albion nije došao na EP da bi se zadovoljio četvrtfinalom.

Englezi su sa sedam bodova prošli tvrdu grupu D na Euru, a sada ih očekuje težak četvrtfinalni susret s Italijom. 

 

"Nismo ovdje došli kako bismo usrećili navijače ili ih 'skinuli s vrata', već da osvojimo trofej. Nismo ekipa koja će se zadovoljiti četvrtfinalom, mi smo pobjednici. Hoćemo da budemo uspješni i da činimo ponosnom cijelu Englesku", izjavio je Hart, dodavši:

 

"Važno je da na kraju znamo da smo zaista dali sve od sebe kako smo uspjeli. Rastemo kao ekipa iz utakmice u utakmicu. Važna nam je i podrša navijača. Kada vidite toliko ljudi obučenih u dresove Engleske i kako svi zajedno pjevaju, to vam mnogo znači na terenu. Zaista cijenimo to što rade za nas".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.