Hart: Engleska je spremna za sve izazove

Golman Gordog Albiona smatra

Hart: Engleska je spremna za sve izazove

Golman Engleske reprezentacije, Joe Hart izjavio je kako je ponosan na rezultate njegove reprezentacije na Euru 2012 te smatra kako je Gordi Albion spreman na sve izazove.

Momci Roya Hodgsona su zahvaljujući pobjedi nad Ukrajinom od 1:0 završili na prvom mjestu u grupi D te će se u četvrtfinalu sastati sa Italijom.

 

"Došli smo ovdje kao veoma jaka grupa igrača i nismo slušali šta drugi govore. Slušali smo samo podršku onih sjajnih ljudi večeras, ali i onih koji su ostali u Engleskoj. Zaista smo veoma ponosni", kazao je Hart za oficijalnu web-stranicu Fudbalskog saveza Engleske.

 

Engleska je izbjegla susret sa jednim od favorita prvenstva, Španijom međutim, vratar Manchester Cityja je izjavio kako je njegova reprezentacije spremna na sve izazove te da ne strahuje ni od koga.

 

"Osjećam da možemo ostvariti ono što smo i došli da ostvarimo. Tu smo da dobijamo utakmice. Igrali smo protiv Francuske u prvoj utakmici i osjetili smo da smo u tom susretu mogli trijumfovati. Ipak trijumfovali smo u zadnje dvije utakmice i prošli smo dalje i prihvatit ćemo sve što nam slijedi".

 

Hart se također osvrnuo i na sudijsku grešku i poništeni pogodak igrača Ukrajine, Marka Devića.

 

"Zaista me nije briga. Sudija je tu da donosi odluke i on je to i uradio. Pobjedili smo 1:0. To je to", za kraj je kazao Joe Hart.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.