Hart: U Brazil idemo po titulu
Foto: EPA

Engleski golman pred Mundijal

Hart: U Brazil idemo po titulu

Midhat Šljivak

Samouvjereno djeluje engleski golman Joe Hart pred početak Svjetskog prvenstva u Brazilu. 

Prvi čuvar mreže reprezentacije Engleske je za medije u ovoj zemlji istakao kako njegova reprezentacija ima samo jedan cilj, a to je osvajanje titule prvaka svijeta.

"U Brazil putujemo da bismo osvojili naslov. Nema druge opcije nego postaviti najviše ciljeve. Igrači moraju vjerovati u sebe i svoje saigrače. Samo ćemo s takvim pristupom ostvariti dobar rezultat .Engleska ima mnogo mladih igrača koji igraju sjajno. Talentovani smo i gladni uspjeha. Nemamo laganu grupu, ali na Svjetskom prvenstvu ne postoji lagana grupa. Veselimo se nastupu i jedva čekamo da istrčimo na teren", rekao je Hart.

Hart je u dosadašnjoj karijeri odigrao 39 utakmica za reprezentaciju Engleske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije