Hart u narednih 48 sati kompletira transfer?

Prelazi u West Ham United

Hart u narednih 48 sati kompletira transfer?

Engleski čuvar mreže Joe Hart trebao bi u narednih 48 sati kompletirati transfer u West Ham United, prenosi Sky Sport.

Hart je prošlu sezonu proveo na posudbi u Torinu, a ovog ljeta se vratio u City i jasno je da u tom klubu neće ostati već da mora potražiti novu sredinu.

Za njegove usluge interesuje se mnogo klubova, a izgleda da se ovaj sjajni čuvar mreže na kraju ipak odlučio za West Ham United. Kako prenosi Sky Sport, ovaj transfer bi se trebao realizovati u naredna dva dana. 

Za sada nije sigurno hoće li Hart u West Ham stići na posudbu ili će potpisati višegodišnji ugovor, ali svakako je sigurno da bi bio veliko pojačanje za ekipu koju s klupe predvodi Slaven Bilić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi