Hasagić upisao "clean sheet"

10. kolo turskog prvenstva

Hasagić upisao "clean sheet"

U 10. kolu turske Süper lige, Buyuksehir našeg reprezentativnog golmana, Kenana Hasagića je savladao u gostima Bucaspor sa 0:2.

Naš Kenan Hasagić je stajao svih 90 minuta na golu Buyuksehira. U prvom poluvremenu se nije desilo ništa značajnije, a na golove se čekao finiš utakmice.

Mrežu Bucaspora prvi je pogodio Ibrahim Akin u 76. minuti na asistenciju Gökhana Süzena, da bi 22-godišnji napadač Tevfik Köse udvostručio prednost i tako postavio konačan rezultat.

U ostalim današnjim utakmicama turskog prvenstva Genclerbirligi je savladao Manisaspor sa 2:0, a jedan gol je postigao i naš Ermin Zec, a Kayserispor je pobijedio Kasimpasaspor u gostima sa 1:2.

Ostale su da se odigraju još dvije utakmice 10. kola turske lige gdje će se večeras sastati Besiktas i Sivasspor, te sutra Konyaspor i Trabzonspor.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.