Hasagiću polufinale izmaklo pred nosom

Umalo protiv Zeca

Hasagiću polufinale izmaklo pred nosom

Danas su odigrane i druge dvije uzvratne utakmice četvrtine finala turskog kupa, a Buyukšehir našeg reprezentativnog golmana Kenana Hasagića u posljednjoj minuti ispustio je polufinale.

Kasimpašaspor i Buyukšehir u prvu utakmicu odigrali su bez golova. Tako je bilo i danas nakon regularnih 90 minuta, te su uslijedili produžeci.

Buyukšehir je poveo u 110. minuti preko Samuela Holmena, švedskog veznjaka. No, minutu prije kraja produžetaka Metin Depe skrivio je penal.

Fernando Varela, iskusni španski veznjak, bio je siguran sa bijele tačke i pogodio za 1:1, te tako spriječio da gledamo Hasagića u polufinalu protiv Ermina Zeca. Naš reprezentativni golman branio je cijeli susret.

U drugoj utakmici Bešiktaš je u gostima savladao Gaziantep BB sa 3:0 i tako ukupnim rezultatom 8:0 plasirao se u polufinale gdje će se sastati sa Gaziantepsporom.

Mert Nobre je već u 11. minuti doveo Bešiktaš u dodstvo, da bi u drugom poluvremenu pogađali Roberto Hilbert i Hugo Almeida. Prvo Njemac u 74., zatim Portugalac u 90. minuti.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.