Salihamidžić kontaktirao menadžera italijanskog defanzivca
Foto - EPA

Bayern zainteresovan, ali...

Salihamidžić kontaktirao menadžera italijanskog defanzivca

M. Šljivak

Hasan Salihamidžić kontaktirao je menadžera italijanskog fudbalera Alessandra Bastonija i raspitivao se o ovom mladom fudbaleru.

Direktor Bayerna radi odličan posao u proteklim godinama i želi dodatno osnažiti defanzivnu liniju svog tima, iako je već angažovao Dayota Upamecana.

Salihamidžić je 'bacio oko' na 21-godišnjeg defanzivca Intera Alessandra Bastonija. Razgovarao je sa njegovim menadžerom Tulijom Tintijem i raspitivao se o statusu mladog fudbalera.

Tinti je u odličnim odnosima sa Bayernom. Ipak, Salihamidžiću je saopštio da Bastoni još uvijek nije spreman za odlazak iz Intera i da svoju budućnost vidi među Nerazzurrima.

Inter je sa ovim fudbalerom već postigao dogovor o produžetku saradnje i Bastonija ćemo i dalje gledati u timu sa Giuseppe Meazze.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi