Hasan Salihamidžić počeo pregovore o velikom transferu
Foto - EPA

Senegalac velika želja bh. legende

Hasan Salihamidžić počeo pregovore o velikom transferu

M. Šljivak

Minhenski Bayern će ostati bez Roberta Lewandowskog i njemački prvak bi za usluge iskusnog napadača mogao dobiti oko 40 miliona eura.

Novac od prodaje poljskog fudbalera Bayern će iskoristiti za veliki transfer, a njemački mediji navode da je bavarski velikan krenuo po zvijezdu Liverpoola Sadija Manea.

Senegalac nije produžio ugovor s Redsima. Spreman je da napravi novi korak u karijeri, a taj korak bi mogao biti Bayern.

Hasan Salihamidžić je već počeo razgovore na ovu temu. On je prethodne sedmice na Mallorci bio u društvu agenta Bjorna Bezemera, čovjeka koji vodi Maneovu karijeri i pregovori o transferu su već počeli.

Dovođenje 30-godišnjeg krilnog fudbalera prioritet je za Salihamidžića. Trener Julian Nagelsmann je također dao zaleno svjetlo i neće biti iznenađenje ako sjajni Senegalac obuče dres Bayerna u ljeto ove godine.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Pored Manea Salihamidžić je počeo razgovore i o transferu napadača Stuttgarta Saše Kalajdžića. Bayern 24-godišnjeg dvometraša želi u svojim redovima i ovaj transfer bi poprilično lako mogli završiti.

Brazzo pred sobom ima zaista uzbudljivo ljeto. Dosta je teških zadataka u njegovim rukama i ostaje nam da vidimo hoće li uspjeti da pojača roster bavarskog ponosa.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DamirS
De malo popuatite sa ovim naslovima. Hasan ovo, Hasan ono... De nekada napišite da klub Bayern pregovara ili želi dovesti nekoga a ne uvijek Hasan pregovara, Hasan želi, Hasanova velika želja.... Naporni ste. Jeste naš čovjek ali brate Bayern je toliko veliki klub da je smiješno reći kako se pita samo jednog čovjeka.
5 0
haris1000
Ne mogu da zamislim Liverpool bez Manea,fantastičan prvo čovjek a onda i igrač, ako ga puste napravice veliku grešku
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije