Hasan Salihamidžić stigao u Sarajevo

Champions League Thorphy Tour

Hasan Salihamidžić stigao u Sarajevo

Otvaranje Champions League Trophy Toura za Bosnu i Hercegovinu upriličit će se sutra u Sarajevu, a svečano će ga otvoriti proslavljeni fudbaler Hasan Salihamidžić koji je specijalno tim povodom danas nakon duže vremena doputovao u bh. prijestolnicu.

Događaj će biti upriličen na parkingu ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu, a pored druženja sa novinarima, Salihamidžić će pozirati sa fanovima i dijeliti im autograme.

Od ponedjeljka su fanovi mogli putem facebook stranice Uni Credit banke Salihamidžiću postavljati pitanja od kojih će dva najzanimljivija proći na press konferenciju na kojoj će Hasan na njih i odgovoriti.

Turneja trofeja Lige prvaka nakon Banja Luke posjetit će i Sarajevo čijim građanima će veliki pehar prestižnog klupskog takmičenja biti dostupan od sutra pa do nedjelje. Finalna stanica Turneje trofeja u Bosni i Hercegovini bit će u Mostaru, 14. oktobra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.