Hasanbegović i Pilav stavili mandate na raspolaganje

Pojedinci napuštaju NFSBiH?

Hasanbegović i Pilav stavili mandate na raspolaganje

Edmir Škorić

Nekoliko članova Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine neyvani;no stavilo je mandate na raspolaganje.

Turbulentna sezona u Premijer ligi BiH privodi se kraju, a nakon što je danas Zrinjski iz sumnjivog penala slavio u Bijeljini protiv Radnika, došao je na korak od titule. Večeras je procurila informacija da su trojica članova Nogometnog saveza BiH podnijeli ostavke.

Učestali pristici natjerali su pojedince iz NFSBiH da donesu neke bitne odluke. Predsjednik Komisije za sudije i suđenje Ibrahim Hasanbegović svoj je mandat stavio na raspolaganje Izvršnom odboru, nezvanično saznaje SportSport.ba.

Isto je navodno napravio i Elmir Pilav, direktor Sektora za sport, a o njihovim mandatima raspravljat će se na narednoj sjednici Izvršnog odbora nezvanično saznajemo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi