Hasić: Bod u Orašju nam puno znači, želimo prolaz

Član Bratstva pred Slobodu

Hasić: Bod u Orašju nam puno znači, želimo prolaz

S. Mlaćo

Pred duel osmine finala Kupa BiH protiv Slobode danas je održana press konferencija FK Bratstvo Gračanica.

U Gračanici vjeruju da će to biti pravi derbi, ali i da mogu do iznenađenja.

"Nama utakmica sa Slobodom je kao i svaka utakmica, a taj klub respektujemo. Oni imaju ime i tradiciju, ali to na terenu ne znači ništa. Mi ako budemo dobro igrali možemo proći dalje. Što se tiče niza loših igara, imali smo i dosta nesreće, a protiv Orašja smo igrali veoma dobro. Tamo smo osvojili bod, ali zaslužili bod. Taj bod nas je digao psihički i nadam se da će sutra doći dosta publike. Najavljuje se i lijepo vrijeme", kazao je iskusni vezista Šerif Hasić.

"Dolaze nam stari poznanici, naši sportski prijatelji, ekipa Slobode sa kojom imamo dobro iskustvo kada su u pitanju prvenstvene ali i kup utakmice. Ja zaista očekujem dobru utakmicu iako su obje ekipe u nešto slabijoj formi, međutim ubijeđen sam da će Bratstvo dobiti ovu utakmicu i plasirati se dalje. Učiniti ćemo sve da obezbijedimo prave sportske uslove, te pozivam navijače i jednog i drugog kluba da dođu na utakmicu jer će imati šta vidjeti. Ma kakav rezultat bio želim da se rastanemo kao dobri prijatelji", rekao je prvi čovjek Bratstva, Nusret Helić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti