Hasić: Napuštam Zvijezdu

Hasić: Napuštam Zvijezdu

E. Škorić

Bivši U-21 bh. reprezentativac, Šerif Hasić, kazao je za naš portal kako napušta redove gradačačkog premijerligaša.

Mladi Hasić, igrač veznog reda, koji je ranije igrao za Čelik, Slobodu, švicarski Kriens i Novi Pazar, slobodan je igrač. Naime, kako je otkrio u razgovoru za SportSport.ba, došlo je do nesuglasica s Upravnim odborom crveno-bijelih sa Banja Ilidže.

"Ovih dana napuštam klub. Doista ni sam ne znam konkretan razlog prekida naše saradnje. Otišlo je pet igrača. Otišli su, pored mene, Gavarić, Ristić, Matko i Smajić", kaže Hasić za SportSport.ba, dodavši:

"Imam odličan odnos sa trenerom Zoranom Kuntićem, on je jako korektan, ali neslaganje s Upravom dovelo je do sporazumnog raskida ugovora. Igrači iz kluba odlaze, a nijedno zvučno pojačanje nije došlo".

Hasić čeka svoj novi angažman. "Imam ponuda iz Premijer lige, a i dogovaram sa Spartakom iz Subotice, pa ćemo vidjet".

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.