Kapiten bh. selekcije za SportSport.ba

Hasić: Pokazali smo Dancima da smo bolji od njih

Samir Mlaćo

Nakon pobjede nad Danskom, kadetski reprezentativci BiH imali su velikog razloga za slavlje. Sjajnom igrom i velikom borbenošću bacili smo Dance na koljena, te na najbolji mogući način startali na Evropskom prvenstvu.

Nakon pobjede nad Danskom (3:2), kadetski reprezentativci BiH imali su velikog razloga za slavlje. Sjajnom igrom i velikom borbenošću bacili smo Dance na koljena, te na najbolji mogući način startali na Evropskom prvenstvu.

Poslije meča nastalo je veliko slavlje naših momaka i navijača, a svoj komentar za SportSport.ba dao je i kapiten Ajdin Hasić.

"Prvenstvo smo otvorilo pobjedom i presretni smo. pokazali smo karakter i na kraju slavili. Sve se poklopilo, dali smo sve od sebe i ovako ćemo i nastaviti", kazao je Hasić.

"Misimović je bio tu sa nama, zahvaljujem mu se, a na poluvremenu smo se dogovorili da izađemo visoko i na kraju smo pokazali da smo bolje od Danske. Prezadovoljan sam, kako svojom igrom tako i cijele ekipe", kazao je Hasić koji je danas pružio fenomenalnu partiju.

Najavio je da će i on i njegovi saigači i protiv Belgije pružiti svoj maksimum, te se zahvalio navijačima na podršci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi