Haskić: Čeka nas težak zadatak
Fudbaleri Budućnosti

Budućnost dočekuje Banjalučane

Haskić: Čeka nas težak zadatak

E. Škorić

Fudbaleri Budućnosti ove sezone nisu uspjeli ostvariti pobjedu pred svojim navijačima, ali u Banovićima se nadaju da će sutra, u okviru 8. kola Premijer lige BiH, "pasti" lider banjalučki Borac.

Budućnost je od četiri domaće uakmice osvojila tri boda, odigravši neriješeno sa Drinom, Čelikom i Slobodom, dok je sva tri boda iz Banovića odnio FK Sarajevo. Popularni Rudari su od sedam osvojenih bodova, čak četiri donijeli sa strane.

"Očekuje nas veoma teška utakmica. Borac je sigurno ekipa koja trenutno igra u najboljoj formi od svih premijerligaša, tako da nas uistinu čeka težak zadatak. No, mi se nalazimo u takvoj poziciji da ne smijemo sebi dozvoliti novi domaći poraz pa čak i ako igramo protiv lidera tabele", kazao je napadač Budućnosti Nermin Haskić za SportSport.ba, dodavši:

"Nisu nam svi igrači spremni. Dosta ih je pod znakom pitanja, dok sigurno neće igrati povrijeđeni Kurtić i Sadiković koji ima tri žuta kartona. No, šta je tu je, uradit ćemo sve da konačno obradujemo svoje navijače u Banovićima".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.