Haskić na probi u Otelulu

Napadač Sarajeva napušta Koševo?

Haskić na probi u Otelulu

Kako saznaje naš portal, fudbaler Sarajeva, Nermin Haskić, trebao bi u narednih nekoliko dana boraviti na probi u Rumuniji, tačnije u ekipi Oteleul Galatija.

Rumunska ekipa, koja je ove godine nastupala i u Ligi prvaka, zainteresovana je za usluge napadača bordo tima, koji će pokušati zadovoljiti očekivanja stručnog štaba rumunskog prvoligaša i potpisati ugovor, što je za naš portal potvrdio i član Upravnog odbora FK Sarajevo, Irfan Redžepagić:

"Haskić danas putuje u Rumuniju, gdje bi bi trebao biti na probnom radu u ekipi Otelula u narednih desetak dana. Oni idu na pripreme na Kipar, gdje će i on boraviti sa njima, te pokušati ispuniti njihova očekivanja. Nažalost, rumunska ekipa nije imala priliku da ranije prati Haskića, pa se pojavila opcija da ode na probu." rekao je Redžepagić.

Haskić je ovoga ljeta stigao u Sarajevo iz banovićke Budućnosti, a do sada je postigao šest golova u Premijer ligi i drugi je strijelac tima sa Koševa. Ipak, moglo bi se destiti, da nakon samo pola godine napusti Sarajevo i ode u Rumuniju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije